Gevelbekleding

Keralit gevelbekleding

Keralit Gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Het is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en leverbaar in bijna elke gewenste kleur. Deze rabatdelen zijn milieuvriendelijk en duurzaam, zij worden namelijk gemaakt van gerecyclede kunststoffen.

Keralit is niet gevoelig voor kromtrekking, schimmels door vocht of warmte en andere rottingsprocessen. Deze eigenschappen maken Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouw projecten.

Uw gevel bekleden met gevelbekleding van Keralit geeft uw huis een frisse en nette uitstraling. Doordat het een hoogwaardig kunststof product betreft is er nauwelijks onderhoud nodig. Zo kunt u vele jaren genieten van de gevelbekleding, u krijgt er in ieder geval 10 jaar garantie op. Zo komt u niet voor verassingen te staan, wel zo prettig.

De voordelen van Kerlalit

  • Blijft kleurvast
  • Verhoogt de waarde van uw woning
  • 10 jaar garantie

Wij staan voor u klaar

Ons team van ervaren monteurs staat voor u klaar om aan uw wensen te voldoen. Met hun jarenlange ervaring gaan zij secuur en netjes te werk.

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe prijs!

Kraan voor kozijnen, gevelbekleding en dakkapellen

Wij zijn in het bezit van onze eigen kraan. Om werkzaamheden op verschillende hoogtes mogelijk te maken, en de arbeidsintensiteit voor onze monteurs omlaag te brengen. Een voordeel voor u en voor ons.