Gratis offerte

Is uw huis toe aan onderhoud of wilt u de mogelijkheden tot een verbouwing verkennen? Kiezen voor ConstruQt is kiezen voor kwaliteitsproducten en zorgeloze montage. Vul het offerte formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Ons offerte proces in 4 stappen uitgelegd:

  1. Advies gesprek en een vrijblijvende offerte. Na het invullen van offerte formulier nemen wij telefonisch contact met u op, wij plannen dan een afspraak met u in om u thuis advies te geven. Op basis van deze afspraak en uw wensen wordt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte opgemaakt.
  2. Inmeten en uitleg. Na het adviesgesprek en akkoord op de offerte word er een inmeet afspraak met u gemaakt om de betreffende kozijnen en/of andere producten exact in te meten. Dit wordt gedaan door onze werkvoorbereider, deze meet de betreffende zaken op en spreekt nogmaals alles met u door om fouten te voorkomen. Hij zal u kunnen voorzien van extra informatie betreffende de technische aspecten van uw aanschaf.
  3. Productie. Na de inmeet afspraak worden de nieuwe producten besteld bij een van onze leveranciers.
  4. Montageproces en genieten van uw nieuwe producten. Zodra wij de orderbevestiging van onze leverancier hebben ontvangen maken wij een afspraak met u voor het plaatsen van de nieuwe producten. De montage wordt gedaan door ervaren monteurs met een harde werkers mentaliteit.

Wij zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen en niet voor andere doeleinden gebruiken dan zoals hierboven beschreven. Voor meer informatie over ons privacy beleid verwijzen wij u graag naar onze privacy verklaring.

Vraag nu uw offerte aan!